
Til 4 personer
Ingredienser:- 4 grønne epler skrelt uten kjerner
- 2 gule løk skrelt
- 2ss sterk madrasskarry
- 4 ss mel
- 7 dl kyllingkraft
- 4 dl kremfløte
- Salt og pepper
- Saften av 1 sitron
- 400g kyllingkjøtt i terninger
- Smør til steking
Hakk løk og eple og stek de på høy varme i smør i en stor kasserolle. Ha i karry og fres videre på høy varme til det nesten svir seg. Ha i mel og la det frese i ytterligere 2 minutter under omrøring.
Tilsett kyllingkraften og bland godt.
La suppen koke i 10 min. Kjør alt i food prosessor eller bruk stavmikser i kasserollen.
Kok alt opp igjen med fløte og la det koke i 10 min. ha i kyllingkjøttet og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server med ris og bladpersille.
Kilde: Nrk/Ski-VM 2011
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar